ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία Έπιπλο Τριαντάφυλλος από το 1980 δημιουργεί έπιπλα από άριστα υλικά με γούστο και φινέτσα! Σας προσφέρουμε έξυπνες, πρωτότυπες και οικονομικές λύσεις είτε για επαγγελματικό είτε για οικιακό χώρο.Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, κατασκευάζει μοναδικά έπιπλα 100% Ελληνικά από το μηδέν, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας, ανάλογα με τις οποιεσδήποτε ανάγκες σας. Εμπιστευθείτε μας και δημιουργήστε ονειρεμένα έπιπλα με άποψη και κομψότητα. Όλες οι ιδέες επίπλων που προσφέρει η Έπιπλο Τριαντάφυλλος είναι προσιτές. Ουσιαστικά αυτό που προέχει για εμάς είναι η σχέση ποιότητας-τιμής των προϊόντων μας, χωρίς όμως να υπάρχει η οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα, στο design ή στην κατασκευαστική αρτιότητα των επίπλων.

 

Ο καινοτόμος σχεδιασμός, η φαντασία και δημιουργικότητα, η άριστη λειτουργικότητα σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τάσεις στο design και τη διακόσμηση, αποτελούν τα στοιχεία που κάνουν παραπάνω από 30 χρόνια την Έπιπλο Τριαντάφυλλος άξια της εμπιστοσύνης σας.

 

Τα χειροποίητα έπιπλα "Τριαντάφυλλος" διατίθενται σε μια τεράστια ποικιλία καλύπτοντας τις ανάγκες για κάθε τύπο και διαστάσεις επίπλου, με εγγυώμενο τελικό αποτέλεσμα.

 

Η Έπιπλο Τριαντάφυλλος διαθέτει εργοστασιακή μονάδα για την κατασκευή όλων των επίπλων, φροντίζοντας να σας παρέχει κομψά, μοντέρνα έπιπλα με μικρό χρόνο παράδοσης.

 

Με την υπάρχουσα τεχνογνωσία και χρησιμοποιώντας μόνο άριστα υλικά χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.